Veiligheid

Contact opnemen

Als u in contact wilt komen met een van de adverteerders op Tippelstraat dan is het mogelijk om een 'klanten account' aan te maken. Veel klanten zoeken een manier om op een discrete manier in contact te komen en willen hiervoor hun persoonlijke gegevens niet blootgeven. Een Leden Account is gratis en u heeft direct toegang om te chatten of privé berichten te versturen. Uw account wordt niet getoont op de website en andere personen kunnen uw account niet zien. Om uw privacy te waarborgen kunt u een nickname kiezen voor de registratie, uw emailadres is voor niemand zichtbaar.

Geverifieerde accounts

Tippelstraat is een online platform waar u advertenties kunt vinden van vrouwen, mannen, shemales en koppels. In de advertenties vindt u een omschrijving en foto's die van de adverteerder afkomstig zijn. Erotische platformen worden vaak gebruik voor oplichtingspraktijken en deze proberen wij op verschillende manieren te verbannen van onze site. Voordat we iemand toelaten op Tippelstraat wordt er om een verificatie gevraagd en hierbij vragen we om een kopie van het identiteits bewijs. Deze verificatie is altijd verplicht omdat we een leeftijdsgrens vanaf 21 jaar oud hanteren.

Naast een kopie van het identiteitsbewijs vragen we ook om een selfie zodat we kunnen bekijken of de foto's die geplaatst worden origineel zijn. Het is verboden om foto's van anderen te gebruiken in verband met copyright en portretrecht. Als we zien dat er fake foto's worden gebruikt dan wordt de adverteerder niet toegelaten op Tippelstraat.

Betaal nooit vooraf

We doen ons uiterste best om fake accounts van ons platform te weren maar helaas lukt dit niet bij ieder account. De meest voorkomende manier van oplichting vindt plaats door vooraf te betalen. We raden aan om nooit vooraf te betalen omdat veel klanten op deze manier worden opgelicht. Vooral als u het volledige bedrag vooraf moet betalen klopt er vaak iets niet. Betrouwbare profielen kunt u herkennen aan het 'blauwe vinkje' en dit wil zeggen dat we een extra verificatie hebben uitgevoerd op een account.

Betrouwbare adverteerders zijn vaak werkzaam via een legaal escortbureau, via een bekende sexclub of via een privéhuis. Vaak kunt u in de advertentie al bekijken via welke weg de adverteerder werkzaam is. Bij een professioneel bedrijf hoeft u nooit vooraf te betalen maar betaalt u pas wanneer de date plaats zal vinden.

Een klacht melden

Omdat we oplichting erg serieus nemen vinden we het belangrijk dat u een melding maakt als u hiervan slachtoffer bent geworden. Op het moment dat we een serieuze klacht binnenkrijgen zullen we direct actie ondernemen zodat het account direct geblokkeerd wordt op Tippelstraat. We hopen natuurlijk dat u geen vervelende ervaringen zult krijgen op ons platform en dat u zorgeloos kunt af spreken. U kunt een klacht melden door een ticket te versturen naar onze support afdeling.